Συχνές Ερωτήσεις

ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ;

Το e-shop εξυπηρετεί προς το παρόν μόνο τους πελάτες μας εντός Ελλάδας. Τα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε μέσω Courier.
Για παραγγελίες από 40,00 € και πάνω δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 €, ανεξαρτήτως βάρους για όλη την Ελλάδα.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ;

  • Με πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club) στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς.
  • Mε αντικαταβολή. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην Courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ;

Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο για τους παρακάτω λόγους :

 

  • Έχετε κάνει λάθος παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής που θα χρεώσει η εταιρεία courier της επιλογής σας για την επιστροφή των προϊόντων, η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερώνΕπιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο για τους παρακάτω λόγους :
  • Έχετε λάβει άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.
  • Το προϊόν δεν έφτασε σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.

Για τους προαναφερθέντες λόγους έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός 15 ημερών και εφόσον αυτά επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. (Εξαιρείται η τρίτη περίπτωση όπου έχετε παραλάβει προϊόν το οποίο δεν έφτασε σε σας σε καλή κατάσταση.)

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, επικοινωνήστε άμεσα με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ;

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή  σε ωράριο καταστημάτων.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ;

Θα λάβετε την παραγγελία σας το αργότερο εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ E-SHOP ΣΑΣ ;

Στο e-boudoir.gr σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και συνεργατών μας και αναγνωρίζουμε την ανάγκη για προστασία και σωστή διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχονται μέσω του e-shop μας. Τα προσωπικά στοιχεία που ζητάμε, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, όπως δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με στόχο λοιπόν την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι προσωπικές πληροφορίες που θα σας ζητηθούν είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εμάς.